• Heerlijk ontbijt

  We zorgen voor een krachtige kickstart van de dag. We zullen álle energie nodig hebben. Smakelijk!

 • Krachtige keynote

  We inspireren 2 uur (in 2 delen) en tonen dat het anders kan. Een duidelijk verhaal voor jouw bedrijf. Eentje om duimen en vingers af te likken.

 • Netwerkmoment(en)

  Vooraf, in de pauzes en achteraf is er uitvoerig tijd om kennis te maken met de andere ondernemers. Op die manier koppelen we het nuttige aan het aangename. Yes!

 • Volvo Novabil Kortrijk

  We zijn deze keer te gast bij Volvo Kortrijk. Met meer dan 50 jaar ervaring, 4 vestigingen en een team van 50 enthousiaste medewerkers is Novabil zoveel meer dan een automotive groep. Met 100% Volvo trots staan we elke dag voor u klaar, zowel bij de keuze van uw nieuwe wagen als bij het onderhoud van uw huidige wagen.

 • Adres: Brugsesteenweg 261, 8500 Kortrijk

 • Gratis parking: Ring Shopping Kortrijk Noord (2 min. wandelen)

Die mag je verwachten.

Spreker.

Thinkademy - Pieter-Jan Mollie
Stamhoofd Thinkedge

Pieter-Jan Mollie

Pieter-Jan Mollie (24), keynote speaker van dienst, is stamhoofd van storytelling agency Thinkedge. Ze helpen bedrijven aan het ideale verhaal met doeltreffende, resultaatgerichte communicatie. Pieter-Jan is een veelgevraagde spreker over storytelling, Disney & community marketing. Hij bracht dit seminarie eerder al in samenwerking met KV Kortrijk.

Klaar voor een bijzonder inspirerende ochtend?

Wees er dan snel bij. We kunnen helaas slechts 80 ondernemers gelukkig maken met een plaatsje. Tot dan!

Dit mag je verwachten.

Planning.

Ontvangst en registratie

We vragen je om op tijd te komen. Parkeren kan gratis op de parking van Ring Shopping Noord (Ringlaan 34, 8500 Kortrijk). De registratie sluit om 8u.15. Print je tickets af en breng ze zeker mee.

Heerlijk ontbijten

We voorzien een krachtig, heerlijk ontbijt om de dag mee te starten. Op deze manier kan je kennismaken met de andere ondernemers. Geniet van een ovenkoek of een kopje koffie terwijl je tussen de wagens snuistert.

Voorstelling Volvo Novabil & Thinkedge

Wim Soenens (marketing manager Novabil Group) & Pieter-Jan Mollie (stamhoofd Thinkedge) heten je van harte welkom. Na wat praktische informatie gaan we van start.

Deel 1 // Masterclass Storytelling & social media

In het eerste deel van de masterclass focussen we op de eerste 2 fases: storymaking & storybuilding. Fases over change management, onze grootste denkoefening en de trukendoos wegstoppen.

Koffiepauze

Moet ook gebeuren. Geniet van een tussendoortje en keuvel wat na. Het ideale moment om de benen eens te strekken.

Deel 2 // Masterclass Storytelling & social media

In het tweede en laatste deel gaan we over tot storytelling. Hoe gaan we ons verhaal nu écht gaan vertellen? Waar komt social media allemaal aan bod? Op welke manier? We geven je tips & tricks om het meteen aan te pakken.

Netwerken en werkdag aanvatten

Tijd om af te ronden. Praat nog wat na, stel gerust nog wat vragen en leg boeiende contacten. We trachten tegen 11u30 af te ronden. De werkdag aanvatten met tonnen nieuwe energie? Zeker!

Twee voor de prijs van … niets!

Koop je ticket

All-in ticket (t.w.v. € 215) inclusief ontbijt, Masterclass, notitieboekje & balpen & goodie-bag (t.w.v. € 35)